Autor: Danas

Novi Sad
25.05.2016.
10:58
Za mesto novog programskog direktora Radio televizije Vojvodine, kao glavni kandidat, sve češće se pominje Jakša Šćekić, novinar agencije Rojters.
  • Liman3

    26.05.2016 18:06
    Da objasnim prozvanima...
    ...rodjeni sam Novosadjanin, poreklo 300 godina u nazad znam Vojvodjansko isto roditelji Novosadjani poreklom a odrastao u samom centru Novog Sada a stan nismo dobili za tepsiju ribe od vaseg Milosevica koji je takodje crnogorac vec ga je moj deda postenim radom zaradio i kupio a takodje sam iz mesanog braka a vi koji ste se nasli prozvani ste plitki sovinisti koji pokusavaju da isprovociraju rat u Vojvodini kao sto su takvi isprovocirali u bosni, hrvatskoj i sloveniji! Nemam ja nista protiv da direktor bude jedan Madjar, Slovak, Rusin ili Rom ali crnogorac da bude e to je vec previse za nas Vojvodjane! Sta vise hoce crnogorci da naprave i maticu crnogorsku ovde u Vojvodini jer im se kanda onaj krs ne svidja pa svi beze u Srbiju i pretezno u Vojvodinu! Izvinjavam se svim crnogorcima i velim im da ih ne mrzim samo nemam nista efikasno protiv njih! Toliko od mog porekla i nemojte da dvosmisleno od mojih reci pravite da nekog mrzim, nikog ne mrzim i nikog nisam spomenuo od nacionalnih manjina i da to tako tumacite a vi crnogorci ako se osecate kao nacionalna manjina ovde u Vojvodini sta da vam radim, vratite se u crnu goru gde cete biti vecina ako vas Albanci ne preteknu! I ponavljam da mi Novosadjani trazimo da direktor bude Novosadjanin ili bilo ko iz Vojvodine od nacionalne manjine ili vecine ne bitno a ne jedan vestacki nadogradjen beogradjanin iz crne gore!
  • mile ns

    25.05.2016 22:17
    brle---- po onom na MJESTU reklo bi se da si ti iz bosanskog klana
  • Mislilac

    25.05.2016 21:41
    Pitanje
    Baš sam hteo pitati odakle je dotični?
  • ovdasnjiji od

    25.05.2016 21:15
    Liman3 ja sam na tom limanu brao palacke i vatao kornjace, neznam odakle si se dovukao ali znam da si radio u drzavnoj firmi i kupio od slobe stan za tepsiju ribe,a sto se tice predloga objasni dal se to odnosi i na madjare,rusine,slovake,bunjevce jer nije jasno koje manjine su po tebi nepodobne u vojvodine, e moj decko..sta ti radis
  • brle

    25.05.2016 20:58
    Vala svaka vam je na mjestu!!!Odje u Novom Sadu jos je glavni Radoman Bozovic,a sada ce i njegov pulen Igor Mirovic sjesti u fotelju.Ajde vise bre...zar nema u Srbiji neko ko moze biti direktor nego samo ovi crnogorci.Nemam nista protiv ljudi ali ovo je budalastina....
  • Liman3

    25.05.2016 19:42
    A sto?...
    ...doticni nazovimo ga gospodin Scekic ne konkurise za programskog direktora radio televizije Crne Gore a nasu Vojvodjansku ostavi na miru nama Vojvodjanima gde cemo mi izabrati coveka iz Vojvodine za mesto direktora nase Vojvodjanske televizije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna